Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Träffade skådisarna Patrick Dempsey och Michelle Monaghan för någon vecka sedan för att prata om nya filmen Brudens bäste man, där även Sydney Pollack medverkade. Han var ju en legend redan innan han dog i måndags så jag hade förberett frågor om hur det var att jobba med honom. Pollack spelade far till McDreamys rollkaraktär, en pappa som gifte om sig gång på gång med yngre och yngre kvinnor. Tyvärr hann jag inte ställa frågorna om Pollack vilket så här efteråt känns supertråkigt. Visst, jag kunde ju inte veta att han skulle dö men det är sådant där man går och tänker på efteråt. Särskilt som både Patrick Dempsey och Michelle Monaghan var väldigt tillmötesgående och inte lekte den där ”jag är diva och orkar inte prata om någonting”-grejen.