X
Annons
X

Maratonbloggen

Petra Månström

Petra Månström

Icebugskor

Anima BUGrip från Icebug är en mycket lätt trail- och vinterlöpsko med dynamiska dubbar i karbidstål som hjälper dig att bevara ditt avslappnade löpsteg fast du springer på halt underlag. Överdelsmaterialet är vattenavvisande. Herrmodellen (ovan) är grön och dammodellen (nedan) är lila. Cirkapris 1 600 kr.

Nu är det tävlingsdags igen och i potten finns en riktigt grym vinst – nämligen ett par löparskor som inte bangar för halt och besvärligt underlag. Anima BUGrip från Icebug är en sko jag har sprungit med mycket och den är mitt förstahandsval på halt och bökigt underlag. De 19 karbidstålsförsedda dubbarna gör att du kan fortsätta springa avslappnat trots att du har blankis under fötterna – jag kan intyga att den känslan är grym! Skon utsågs också till testvinnare i svenska Runner’s Worlds test av dubbskor 2011 med motiveringen ”suveränt grepp och härlig löpkänsla”.

För att vara med och tävla vill jag att du besvarar följande tävlingsfråga:

Vilket drop (höjdskillnad mellan tå- och hälparti) har senaste modellen av Anima BUGrip?

Jag vill också att du med några korta meningar motiverar varför just du ska vinna. Ditt svar mejlar du tillsammans med namn, adress och skostorlek till spring@svd.se. Skriv ”Icebug” i mejlets ämnesrad. Tävlingen pågår till och med torsdagen den 22 november kl 23.59. Lycka till!

Lyssna på min podcast!


Hör Lisa Nordén berätta om ”optional runs”, Jonas Colting om sin kärlek till prinsesstårta och Markus Torgeby om varför han klev av elitsatsningen. Allt i min podcast Maratonpodden. Mycket nöje!

MARATONBLOGGEN


Om Petra: Petra är tjejen som löpvägrade fram tills hon fyllde 33 då hon av en slump blev utsedd att blogga om sin träning inför Stockholm Marathon 2010 på en av landets största dagstidningssajter. Med svenska folket som publik genomförde Petra sin första mara och klarade dessutom målet att komma in under fyra timmar.

Sedan dess har Petra fortsatt med löpning och på senare tid fått upp ögonen för ultralöpning. Den 26/7 2014 genomförde hon det 78 km långa bergsultramaratonet Swissalpine Marathonoch den 23/8 deltog hon i urpremiären av UltraVasan 90.

Hon är frilansjournalist med uppdragsgivare som Stadium Magazine, Vagabond och Amelia. 2011-2012 ledde hon tillsammans med maratonexperten Anders Szalkai webbtv-programmet Spring.

I mars 2014 bokdebuterade Petra med Det är bara att springa (Karavan förlag). Hon är också programledare för Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter.

Bonusfakta om Petra: Drömmer om att designa leopardmönstrade träningskläder, älskar lakrits och säger inte nej till en välgjord kaffe latte.

Kontakta Petra Månström här


Foto: Micke Sjöblom/Zebrabild

Arkiv