Annons

Maratonbloggen

Petra Månström

Petra Månström

Ska du springa Stockholm Marathon? Är det premiärmaran eller är du rutinerad maratonlöpare? Oavsett vilket är du varmt välkommen på inspirationskväll!

När: Torsdagen 12 maj kl 18.45–ca 20.15
Var: Löplabbet på Kungsgatan 19

Värdar för kvällen Petra Månström och Anders Szalkai från webbtv-programmet Spring! Anders Szalkai vann Stockholm Marathon för tio år sedan och berättar om loppet, ger inspiration samt delar med sig av sina bästa tips inför de sista veckorna. Petra Månström finns på plats för att berätta om sitt första maratonlopp samt ge förstagångslöpare lite extra tips.

Maxim bjuder på den officiella sportdrycken. Erbjudanden från Maxim och Asics i butiken. 15 procent på allt i butiken utom sportelektronik och ortopedteknik. Dessutom chans att köpa magasinet Marathon&Löpning för mindre än halva priset. Passa på att fixa de sista detaljerna inför loppet!

OSA senast 11 maj till: spring@svd.se

Välkommen!

Lyssna på min podcast!


Hör Lisa Nordén berätta om ”optional runs”, Jonas Colting om sin kärlek till prinsesstårta och Markus Torgeby om varför han klev av elitsatsningen. Allt i min podcast Maratonpodden. Mycket nöje!

MARATONBLOGGEN


Om Petra: Petra är tjejen som löpvägrade fram tills hon fyllde 33 då hon av en slump blev utsedd att blogga om sin träning inför Stockholm Marathon 2010 på en av landets största dagstidningssajter. Med svenska folket som publik genomförde Petra sin första mara och klarade dessutom målet att komma in under fyra timmar.

Sedan dess har Petra fortsatt med löpning och på senare tid fått upp ögonen för ultralöpning. Den 26/7 2014 genomförde hon det 78 km långa bergsultramaratonet Swissalpine Marathonoch den 23/8 deltog hon i urpremiären av UltraVasan 90.

Hon är frilansjournalist med uppdragsgivare som Stadium Magazine, Vagabond och Amelia. 2011-2012 ledde hon tillsammans med maratonexperten Anders Szalkai webbtv-programmet Spring.

I mars 2014 bokdebuterade Petra med Det är bara att springa (Karavan förlag). Hon är också programledare för Maratonpodden, en podcast om uthållighetssporter.

Bonusfakta om Petra: Drömmer om att designa leopardmönstrade träningskläder, älskar lakrits och säger inte nej till en välgjord kaffe latte.

Kontakta Petra Månström här


Foto: Micke Sjöblom/Zebrabild

Arkiv