Gott Nytt År och tack för mig..

Ett nytt spännande designår är på ingående och det ska bli kul att se vad som kommer att hända i designvärlden. Vilka trender som slår in och vilka som blir en flopp. Vilka nyheter som dyker upp, vilka färger, detaljer och kul idéer det här nya året har att erbjuda. Mitt gästspel här på SvD är tyvärr slut och den här bloggen kommer att stängas ner, men..

Ni som följt mig under den här tiden och som fortfarande är spända på vad som kommer att hända i designvärlden under 2010 är välkomna över på min andra blogg – Purple Area.

Gott Nytt År allihop – och tack för mig!

Bild Living Etc.

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet