Kammarljusstaken har blivit trendig!

Det finns flera fina kammarljusstakar i ny design just nu. ‘Björkefall’ från IKEA, designad av Jon Eliassson är nog den som är mest visad i inredningsmagasinen, den finns i svartstål eller vitt stengods. Även Axel Bjurström har en som heter ‘Vesper’ som är nätt och enkel. Georg Jensen har också en, ‘Variation’, som har ett behändigt litet fat. Bilder från IKEA, Bjurström och Danskdesign.nu. Från ett tips av stylist Cia Wedin.


Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet