Tjusig nyårsdukning med glittriga detaljer!

Knappt har julyrat hunnit lägga sig innan det börjar bli dags att tänka på nyår. Det kan kännas kul att hänga kvar lite vid jultemat men ändå ta bort några av de värsta röda juldetaljerna och tomtarna. Kanske öka glitter- och glamnivån lite med silvriga glittriga detaljer istället. Den här dukningen i grått, silver och vitt känns perfekt för nyårsupén. Bordet och stolarna tillför dessutom en nästan lite rockig känsla. Bilder Villa Collection.


Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet