In Good Company med Marimekko

Ett annat företag som också gärna drar åt 50- och 60-talet är Marimekko. De en otrolig förmåga att år efter år komma ut med nya mönster och nya produkter som är både trendiga och nyskapande. Utan att för den skull ge avkall på sin karakteristiska stil. Under 2009 kom bl a de här nya tygerna designade av Maija Louekari och den härliga matchande servisen ‘In good Company’. En design som flörtar lite med 50-talet men ändå håller sig i 60-talet. Kollage med pressbilder.

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet