Annons

Om SvD:s Ipadmagasin

Magnus Gylje

Magnus Gylje

Kylan berör oss alla. En del kör dubbla lager kläder och får extra bråttom hem till värmen och tryggheten. Andra är mer utlämnade åt minusgraderna eftersom de inte har något hem att gå till. Nu är det mildare igen, men köldvågen i februari har skördat många offer i Europa. Ändå kan vi människor inte låta bli att utmana kylan med överoptimistiska expeditioner. Om kylans väsen skriver Lars Berge i det nya numret av vårt digitala månadsmagasin SvD Insikt, som du hittar här. Han inleder texten med att själv hoppa ned i en isvak. I dag inleds också en vinterhöjdpunkt för många: Vasaloppsveckan. SvD är på plats på Vasaloppsmässan i Mora för att presentera vårt digitala utbud. Har du skidvägarna förbi, så dyk upp och fördjupa dig. Här är några inslag i nr 6 av SvD Insikt som kommer i dag:


PUTINS KUPP

Jan Blomgren skriver fängslande om hur Vladimir Putin systematiskt dränerar Ryssland på tillgångar.


BERGLINS I SPÅRET

En animerad innovation! Den omåttligt populära seriefiguren rör på sig. Berglinsgubben åker skidor genom det nya numret av SvD Insikt. Följ med honom bland spalterna på vägen mot Mora, inklusive kisspaus, vurpa och spurt.


MÅNADENS BILDER

Botanisera bland månadens bästa bilder i urval av Malin Bonde, som denna från Europaparlamentet.


STENBERG & THUNBERG

Karin Thunberg åker hem till Birgitta Stenberg. Ett spännande möte med många Ipadunika inslag. Hon läser ur tre av sina böcker. Lyssna också på vad hon anser om sex, knark, drömmar, frihet och åldrande.


ANGRY BIRDS

Historien om framgångssagan Angry Birds. Och i mars tar spelet steget ut i rymden.