X
Annons
X

Om SvD:s Ipadmagasin

Magnus Gylje

Magnus Gylje

Jag är vän av traditionen att ta ut våren i förskott. Vädret och temperaturen har ju faktiskt varit strålande de senaste veckorna. Det är vår! Antagligen åker man på en till snösmocka innan det blir vår på riktigt, men det är ju också en tradition. I nya numret av det digitala månadsmagasinet SvD Insikt, med det bästa av Svenska Dagbladets visuella journalistik renodlad för surfplattan, har vi också tinat upp innehållet. Det förra numret präglades av Vasalopp och kyla, nu siktar vi på fågelskådning och livgivande besök på Svenska Högarna.

Vi har även lagt in lite extra innehåll att sjunka in i under påskledigheten, bland annat en mästerlig Sherlock Holmes-novell och ett digitalt påskägg med en överraskning. Här är några andra höjdpunkter i nummer 7 som släpps i dag.


STJÄRNOR PÅ PLAN

Dags för avspark. SvD:s Ola Billger listar de tio största stjärnorna i allsvenskan.


EGENSINNIG BILDVÄRLD

Fotografen Gerry Johansson ser det andra går förbi. Följ med in i hans bildvärld och ateljén utanför Höganäs i text, ljud, foto och video. Hör honom själv berätta om bilderna i projektet Deutschland.


SERIETÄVLING

Vad säger hen? Bidra själv med texten i Stockholmsnatts serietävling och bli publicerad.

EN RÄTT BLIR TILL

Matlagningskonst i rörelse. Se en maträtt bli till på Mathias Dahlgrens stjärnkrog Matsalen.


MODETS HÖJDARE

Stor visuell modespecial. Sjunk in i 39 surfplatte-sidor med det bästa från visningarna.

 

Du finner det nya numret av SvD Insikt här. Ladda ned appen och köp de nummer du önskar. Vill du provläsa är det första numret fortfarande gratis med artiklar om bland annat skuldkrisen, svälten på Afrikas horn, en intervju med Mary J Blige och en novell av Jonas Karlsson. Läs mer och teckna en prenumeration på svd.se/insikt