Annons

Wall Street-bloggen

Daniel Kederstedt

Daniel Kederstedt

Eller okej.

Rubriken skulle väl gå att kategorisera som någon slags lögn men det här är kul så det får duga.

Omid Malekan på New York Times fick nämligen lite tid över så han knåpade samman ett fiktivt möte mellan Facebooks vd, Mark Zuckerberg, och Warren Buffett, enormt skeptisk investerare som bara kliver in i branscher han förstår sig på till fullo (läs typ banker).

Resultatet är inte bara väldigt roligt, det är dessutom enormt träffande om it-hajpen.

Klicka på bilden nedan för att komma till videon, som öppnas i ett nytt fönster.

 

Om bloggen


Daniel Kederstedt är SvD Näringslivs korrespondent i världens ekonomiska huvudstad – New York. Med utgångspunkt från Wall Street rapporteras här om finansvärlden, börserna och det internationella näringslivet.

@kederstedt på Twitter