Annons

Mölstads vinblogg

Mikael Mölstad

Mikael Mölstad

Passa på om det finns några kvar. Om du liksom jag gillar klassiska röda bourgogner ska du passa på. Nu i maj lanserades ett antal exklusiva viner i Systembolagets Vinkällarbutiker – de butiker som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I maj lanserades ett stort antal exklusiva viner från bland annat Bourgogne.

Gevrey-Chambertin, Nuits-Saint-Georges, Vosne-Romanée och Clos de Vougeot är som musik i öronen för de som gärna njuter av läckra pinot noirviner. Några av priserna  är förvisso höga. Men kostar det så smakar det – fantastiskt.

Om du besöker någon av dessa Vinkällarbutiker ska du fråga efter dessa exklusiva majlanseringar. Då får du helt säkert svar om vad som finns kvar – och vilka de rekommenderar. Du kan också beställa vinerna från Systembolagets webb eller i närmaste butik.

Jag lovar stora upplevelser.

 

Om VinbloggenVälkommen till Mikael Mölstads blogg om framförallt vin men även om mat och annan dryck.


Här skriver jag om vad jag som händer här hemma och ute i världen – trender och nyheter.


Är det något du tycker jag ska ta upp min på min blogg – eller kanske i en krönika?


Mejla på: mikael.molstad@svd.se.


Jag har skrivit om vin i tjugofem år, bland annat som skapare av En värld av vin.


Jag arbetar också med mat - och dryckeskvalitet i kombination med service i mitt arbete som grundare och redaktionschef på restaurangguiden White Guide.


Sedan 2005 medverkar jag regelbundet med vintips och krönikor i Svenska Dagbladet.