Annons

Mölstads vinblogg

Mikael Mölstad

Mikael Mölstad

Det blir mer och mer tv på webben. Blev härom veckan inviterad att prata rödvin med min gamle kollega Bengt Frithiofsson. Det handlade om en inspelning för webb-tv bekostad av MediaPlanet – ja, du känner säkert till företaget genom deras otaliga bilagor som följer med dagstidningarna. Nu har de hittat en ny form för sina annonsörer att exponera sig. Olika sajter får gratis lägga upp trevliga filmer – mot att MediaPlanet kan ta betalt för några reklamfilmer. Den här gången blev det fyra filmer om vin där jag fick prata rödvin med Bengt Frithiofsson.

Kul eller intressant? Här kan du se resultatet.

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

Om VinbloggenVälkommen till Mikael Mölstads blogg om framförallt vin men även om mat och annan dryck.


Här skriver jag om vad jag som händer här hemma och ute i världen – trender och nyheter.


Är det något du tycker jag ska ta upp min på min blogg – eller kanske i en krönika?


Mejla på: mikael.molstad@svd.se.


Jag har skrivit om vin i tjugofem år, bland annat som skapare av En värld av vin.


Jag arbetar också med mat - och dryckeskvalitet i kombination med service i mitt arbete som grundare och redaktionschef på restaurangguiden White Guide.


Sedan 2005 medverkar jag regelbundet med vintips och krönikor i Svenska Dagbladet.