Vasaloppet

Ingrid Kjellström

Ingrid Kjellström

Snöuppdateringar på Täby Konstsnöspårs Facebooksida. Här: glädjebesked!

En skänk från ovan – ja det är den snö som har fallit ner över Stockholm sedan i lördags kväll. Därmed är jag  bönhörd – möjligheten att få göra debut på skidor i storstaden verkar komma allt närmare och dessutom kan jag gömma undan rullskidorna! Jippie!

Jag hade planerat att åka rullskidor på Ekerö igår, men det var isigt som attan på gatorna, så jag körde 2 timmar på gymmet istället. Roddmaskin och styrka för rygg och mage. Svider fint i diverse muskler idag! Under min välförtjänta vilodag sitter jag och undersöker hur jag kan transportera mig till golfbanan i Täby norr om Stockholm. Täby konstsnöspår har en suverän Facebooksida där de ofta uppdaterar sin status på spåren. Jag tror att de har fördubblat längden av sina spår under ett dygn nu.

”Kroppens geni” – Marit, Petter och skidåkningen som lidelse av Sverker Sörlin.

Förhoppningsvis snöar det mer i Stockholm inatt. SMHI lovar mer snö nu än vad de gjorde för ett par dagar sedan (väderprognoser med 0,0 mm nederbörd är det tråkigaste som finns). Jag ska börja läsa ”Kroppens geni” som godnattsaga och drömma om att det är ett winter wonderland utanför fönstret när jag vaknar imorgon.

Om bloggen


Jag heter Ingrid Kjellström och ska åka mitt första Vasalopp/Öppet spår i år!
Att röra på mig utomhus har varit ett av mina största intressen under hela mitt 23-åriga liv. Däremot är jag ingen jätteerfaren skidåkare och ser fram emot de nio milen med skräckblandad förtjusning.
Här på bloggen kommer jag skriva om mina fram- och motgångar och om de lärdomar jag får på vägen mot startlinjen i Sälen den 26 februari.
När jag inte tränar inför Vasaloppet eller skriver om det pluggar jag till civilingenjör och driver sajten Womengineer.se.
Maila mig på ingridkj@kth.se om du vill komma i kontakt med mig.
Fler bloggar