Vasaloppet

Michael Öh

Michael Öh

Dock inte för mig.

Men det verkar vara tuffa förhållanden i spåret. Det kom en decimeter snö i natt men nu kämpar solen för att komma igenom molnen. Kanske spricker upp och blir lite behagligare under eftermiddagen. Blir intressant att höra hur det gått när de börjar komma i mål.

För egen del känner jag fortfarande av stelheten i ljumskarna. Men det är inte värre än att jag ska ta en tur ikväll och känna lite på spåren. Men man blir riktigt inspirerad efter gårdagens Tjejvasa. Stämningen efter loppet gick nästan att ta på. Alla var glada och det verkade ha gått hyfsat för de flesta. Pratade precis med en tjej från Ingarö som det inte gått så bra för i år. Hon hade haft dåliga skidor med isbildning under fästzonen. Hennes första tanke var efter målgång att nästa år blir det bättre. Samt att hon hinner träna några veckor till innan snön försvinner i stockholm. Så upplever jag de flesta jag pratat med efter Tjejvasan. Det är en utmaning, det är roligt och de kommer tillbaka.

Hoppas jag har samma känsla efter målgången på söndag.

Om bloggen


Jag heter Ingrid Kjellström och ska åka mitt första Vasalopp/Öppet spår i år!
Att röra på mig utomhus har varit ett av mina största intressen under hela mitt 23-åriga liv. Däremot är jag ingen jätteerfaren skidåkare och ser fram emot de nio milen med skräckblandad förtjusning.
Här på bloggen kommer jag skriva om mina fram- och motgångar och om de lärdomar jag får på vägen mot startlinjen i Sälen den 26 februari.
När jag inte tränar inför Vasaloppet eller skriver om det pluggar jag till civilingenjör och driver sajten Womengineer.se.
Maila mig på ingridkj@kth.se om du vill komma i kontakt med mig.
Fler bloggar