Vasaloppet

Michael Öh

Michael Öh

Idag är det dags för tjejvasan. 8400 brudar som ger sig ut samma sträcka som jag körde igår. Vilket slår mig nu att mina kompisar kommer att jämföra min tid med deras och sedan kolla vilken plats jag skulle ha kommit på i Tejvasan. Nåja, får bjuda på det.

Efter mina snabba skidor igår hoppas jag att de flesta lämnar in sina skidor för vallning. Det underlättar! Har pratat med många tjejer idag som verkade riktigt laddade inför i morgon. Men så klart kan jag tänka mig att det finns lite ”gubbar” som vet bäst och vallar själv till sin fru. Finns vetskapen och rutinen om vallning, visst. Det blir säkert bra men annars skulle jag varmt rekomendera att bita ich ta ansvar för laggen själv. Genom att lämna i dom!

Kör hårt idag tjejer!

Om bloggen


Jag heter Ingrid Kjellström och ska åka mitt första Vasalopp/Öppet spår i år!
Att röra på mig utomhus har varit ett av mina största intressen under hela mitt 23-åriga liv. Däremot är jag ingen jätteerfaren skidåkare och ser fram emot de nio milen med skräckblandad förtjusning.
Här på bloggen kommer jag skriva om mina fram- och motgångar och om de lärdomar jag får på vägen mot startlinjen i Sälen den 26 februari.
När jag inte tränar inför Vasaloppet eller skriver om det pluggar jag till civilingenjör och driver sajten Womengineer.se.
Maila mig på ingridkj@kth.se om du vill komma i kontakt med mig.
Fler bloggar