Vasaloppet

Michael Öh

Michael Öh

Försöker hitta laddning inför kvällens pass men vädret är ett stort berg att bestiga först. Jag har ändå ett verktyg som kommer att ta mig över berget och ut i spåret. Nya skidor!

Var på lunchen och köpte vallapåse. Swix har faktiskt en riktigt bra sida med information och video för hur man ska göra för att komma igång. Ska sandpappra ytan först och sen lägga en basewax som ska smältas in. Sen på med fästet för kvällen. Glidet jobbar jag med rött ikväll. Borde funka i de flesta temperaturer och borde vara bra för skidorna att grundas med.

Men till helgen är det kallt och nysnö som väntas. Är det någon som har några bra vallatips för det? Kommer att behöva riktigtt bra skidor för att komma runt.

Nu blir det mealbars och en banan som uppladdning. (Sockerfritt)

38 dagar kvar till start!

Om bloggen


Jag heter Ingrid Kjellström och ska åka mitt första Vasalopp/Öppet spår i år!
Att röra på mig utomhus har varit ett av mina största intressen under hela mitt 23-åriga liv. Däremot är jag ingen jätteerfaren skidåkare och ser fram emot de nio milen med skräckblandad förtjusning.
Här på bloggen kommer jag skriva om mina fram- och motgångar och om de lärdomar jag får på vägen mot startlinjen i Sälen den 26 februari.
När jag inte tränar inför Vasaloppet eller skriver om det pluggar jag till civilingenjör och driver sajten Womengineer.se.
Maila mig på ingridkj@kth.se om du vill komma i kontakt med mig.
Fler bloggar