Annons

Utvecklingsbloggen

Ola Henriksson

Ola Henriksson

I dag har vi släppt ut nyheterna kring artiklarna som vi tidigare berättat om. En del av detta lanserade vi redan under gårdagen, men det återstod några saker som vi kompletterat i dag. Nyheterna är i korthet:

  • rubrik som går ut över hela artikelbredden
  • ingressen ovanför bilden
  • ny Toppnyheter-ruta längst upp i högerspalten
  • alla relaterade länkar samlade i botten av artikeln
  • tydligare information om våra kommenteringsregler
  • vid långa artiklar följer Mest läst-rutan från högerspalten med till artikelns slut
  • ny SvD Utvalt-låda under alla artiklar med det viktigaste från nyheter, opinion och feature

Annonsvisningarna i botten av artiklarna är fortfarande inte helt klar. I några fall, särskilt vid mycket korta artiklar, kan det se väldigt konstigt ut och det är något vi tyvärr inte kan åtgärda förrän nästa vecka.

Vårt mål är att höja upplevelsen av artiklarna och att det ska bli lättare att hitta vidare från artikeln till andra intressanta artiklar. Vad tycker du? Mejla eller kommentera gärna om du har frågor eller synpunkter.