Annons

Utvecklingsbloggen

Ola Henriksson

Ola Henriksson

Nya SvD.se har nu varit live i två veckor. Även om lanseringen var lyckad fanns det mycket som vi inte hann få med till lanseringsdatum. Jag och min kollega Johan Silfversten har tillsammans med utvecklarna jobbat intensivt den här perioden för att komplettera sajten.

I går eftermiddag fick vi bla ut det nya bloggindexet, du når det på SvD.se/blogg. Utskriftsversionen av artiklar, var en annan sak många läsare frågat efter, och den ska nu fungera. En hel del återstår fortfarande.

Ett så här stort och omfattande projekt får stora konsekvenser även efter lanseringen. Vi har en lång lista med buggar och önskemål som inrapporteras, samt de projektpunkter vi sedan tidigare senarelagt.

Som Fredric Karén så väl sammanfattat , har kritiken varit blandad den första tiden. Och det ser jag som ett gott betyg. Vi fick ett upprört läsamejl om att ”nu var det kris på riktigt” – när en läsare inte kom åt sudokun. Och många har som sagt saknat möjligheten att enkelt skriva ut artiklarna. Men i takt med nya uppdateringar minskar mejlfloden drastiskt.

Vi ska under våren återkomma här på Utvecklingsbloggen och berätta om nya uppdateringar och lite mer ingående berätta vad vi egentligen gjort i detta stora projekt. Är det något särskilt du undrar över så mejla oss eller kommentera här nedan.