Annons

Utvecklingsbloggen

Johan Silfversten Bergman

Johan Silfversten Bergman

Resdagboken har för många svenskar blivit en självklar del av både längre och kortare resor. Ett sätt att hålla kontakt och berätta om sin vardag på resande fot. Men vi är också många som hamnar på Resdagboken av helt andra orsaker än att följa nära och käras resor. I jakt på spännande resmål, bästa restauranghängen eller upplevelserna kan Resdagbokens kunniga användare ofta ge både råd och varningar.

Därför känns det extra kul att vi nu kopplar ihop ett våra researtiklar med innehåll från Resdagboken. Tack vare att vår reseredaktör Karin O’Mahony lägger ned mycket tid på att kategorisera materialet efter länder och städer kan Resedagboken i sin tur hämta ut relevanta resedagböcker, diskussioner och bilder som kan visas i anslutning till artiklar.

Det kan tillexempel se ut så här:

Här kan intresserade läsare förhoppningsvis hitta både personliga och intressanta berättelser om resmålen de drömmer om eller är nyfikna på.