Utvecklingsbloggen

Ola Henriksson

Ola Henriksson

Som en försenad julklapp släpptes idag en uppdaterad version av SvD:s populära frågesport-spel för iPhone. Programmet släpptes i september förra året och blev snabbt populärt bland användarna. Quiz-appen toppade listan över mest nedladdade betalapplikationer under tre veckor och har sedan lanseringen hela tiden funnits kvar på topp 25-listan. Få, om något, svenskt betalprogram för iPhone har haft sådan framgång.

Och nu kommer en uppdaterad version ut. Nytt är du kan dela med dig av dina resultat via Facebook eller Twitter. Andra nyheter är att du kan se din utveckling i en enskild frågesport samt att vi fixat ett antal buggar. Med den nya versionen följer också med ett stort antal nya frågesporter, sådana som vi skapat sedan lanseringen.

Användarbetygen på App-store har den senaste tiden speglat ett visst missnöje med programmet. ”App hänger sig och måste startas om”, skriver Steenberger. ”Ge oss fler quizes”, skriver Joel Magnusson. ”Nyaste quizen är över en månad gammal”, skriver Gnurf. Dessa saker hoppas vi ska vara lösta med den nya versionen. Har du fortfarande problem så hör av dig.

Alla nya quizer som skapas på redaktionen ska laddas över till iPhonen så fort man startar programmet. Sker det inte så prova bara att starta om Quiz-appen igen. Har du fortsatta problem så tveka inte att mejla iphone@svd.se.

Antalet nöjda användare är lika nöjda som antalet missnöjda. ”Sååååå bra!!!!!!!”, skriver signaturen Speedlimits. ”Alltid aktuelle quiz med rolig statistik”, skriver mongmong169 och mrpeterman skriver ”Toppen app. Rekommenderas varmt för trevliga tidsfördriv på bussen”.

Vi har en del nya applikationer under utveckling. Vad och när kommer vi meddela så småningom. Har du förslag på ytterligare förbättringar om våra quiz-tjänster kan du lämna dina tips i kommentarsfältet nedan.

Fler bloggar