Sommar-tv: RSS enkelt förklarat

RSS är inte alltid enkelt att förklara. Ibland har det känts det som att jag har evangeliserat om den här tekniken i flera år utan att någon förstår. Men när jag i stället för att prata om det satte intresserade framför Google Reader och gick igenom hela processen med dem där klickade det snabbt.

Common craft har skapat ett företag kring att presentera nya fenomen på ett smart och enkelt sätt. Här kommer det första klippet i sommarserien: RSS enkelt förklarat.

Visa kommentarer (2373 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet