Annons

Utvecklingsbloggen

Pelle Sten

Pelle Sten

I dag har vi inte bara lanserat en ny kartnavigering på SvD.se.

Eftersom vi numera kategoriserar alla kolumner och krönikor som just det, och inte bara standardartiklar som vi gjorde tidigare, har kolumnistindex växt ordentligt. För att öka tydligheten har vi städat upp indexet, graden på författarnamnet är lite mindre och sektionen som kolumnen tillhör skrivs ut redan i puffen.

Nu har vi dessutom skapat individuella index för varenda kolumnist. Bra för sökmotorer och bra för de som vill följa enskilda kolumnister, till exempel tv-krönikören Lena Andersson, vår legendariska mellanösternkorrespondent Cordelia Edvardson, tv-programledaren Ülkü Holago och londonbon Andres Lokko.

Att det nu finns individuella index innebär också att det finns RSS-flöden för varje skribent. Se mer om hur de fungerar här.