Annons

Utvecklingsbloggen

Per Åström

Per Åström

Sedan i höstas använder SvD.se och E24.se publiceringssystemet Escenic Content Engine. Systemet kommer från norska Escenic och används på fler sajter i Sverige, bland andra Sydsvenskan, Gota Media (Barometern Oskarshamns-Tidningen, Blekinge Läns Tidning, Borås Tidning, Smålandsposten), Talentum (bland annat Ny Teknik), Svenskt Näringsliv, Dalarnas Tidning och Norran (som lanserades förra veckan).

Idag ordnade vi användare (eller kunder) tillsammans en användarträff med representanter från de flesta bolagen närvarande. Det blev en halvdag med diskussioner som efter en trevande inledning och presentationer tog bra fart och avslutades med lunch.

Tanken är att skapa ett forum för användare att byta erfarenheter med varandra om produkten, konsulter och leverantörer. Och samtidigt skapa en bra plattform för att föra fram gemensamma önskemål i produkten.

Gruppens första steg är nu utstakade så det blir spännande att se hur det utvecklas framöver.