Annons

Utvecklingsbloggen

Pelle Sten

Pelle Sten

mer på svd.seNär vi lanserade den nya sajten i höstas införde vi ett ny bredare högerspalt. Högt upp i den på alla artiklar har vi en box där vi puffar för de senaste mittspaltarna (utrymmet för nära läsvärda artiklar som inte är hårda nyheter). Men sedan starten har vi där haft en mycket pinsam bugg som inneburit att alla puffar för artiklar på våra andra sajter (E24, Tasteline och Min Tur) har länkat tillbaka till den sidan man befunnit sig på.
Felet understryker hur svårt det kan vara att felsöka när man genomför stora projekt. Här var det från början så att alla trodde att det var fel med en specifik puffposition i boxen, så när just den puffen funkade igen vid ett senare tillfälle tänkte alla att ”Bra, nu är det fixat”. Nu är det, förhoppningsvis, fixat på riktigt.