Annons

Utvecklingsbloggen

Pelle Sten

Pelle Sten

När vi lanserade nya SvD.se i höstas (så länge sedan det känns) hängde vi på sajtens startsida under alla artiklar. Detta gjorde vi för att ge läsarna fler ingångar till dagens viktigaste artiklar på sajten.
Efter en del funderande har vi valt att ändra fokus lite grann här och göra en förändring som är mer anpassad för läsarna som kommer in till sajten via Google och andra söktjänster. I dag är det ungefär 20 procent av läsarna som kommer in den vägen. Eftersom de har kommit till SvD.se genom en sökning efter en viss företeelse, till exempel handboll eller Rödeby, tror vi att de läsarna är väldigt intresserade av att läsa mer i samma ämne.
Därför har vi valt att hänga på det manuella index som artikeln tillhör i följande fall: Idagsidan, Stockholm, Sport & Spel, Spel, tips & trav, Kultur & Nöje, Resor och Bostad.