Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

I tisdags frågade en journalist på Chicago-kanalen WGN om Mel Gibson är en annorlunda person efter åren med alkoholproblem och hans antisemitiska utbrott när han blev gripen av polis 2006. När Gibson släpptes gick han ut med ett uttalande där han bad om ursäkt för de “avskyvärda” saker han sagt och att han kämpade mot sin alkoholism. I den aktuella intervjun skrattar Gibson ansträngt och säger att han lärt sig av livets erfarenheter och att det är fyra år sedan, att han gått vidare “även om inte du har det”. Till sist säger Mel Gibson “bye bye”, lång paus och så “asshole”. Om han trodde mikrofonen var avstängd eller inte förtäljer inte historien. Men det verkar inte som han bryr sig.

Kolla nedan (eller här) när Mel Gibson, aktuell med filmen Edge of darkness, säger “asshole”.