Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Elton John ska tillsammans med sin partner David Furnish producera Next Fall, en rätt ny pjäs av Geoffrey Nauffts, som handlar om relationen mellan två homosexuella män och påfrestningarna som deras religiösa övertygelser utsätter dem för. Pjäsen sätts upp på Broadway och spelades i somras off-Broadway då den gick för utsålda hus, enligt the Guardian. Den nya föreställningen har premiär den 11 mars.
Elton John har tidigare varit med om att sätta upp två Broadwaymusikaler. Han skrev musiken till succén Lejonkungen och Billy Elliot: The Musical, för vilken han nominerades till en Tony för bästa musik.

Kolla nedan (eller här) när en ung Elton John framför Better off dead, en bortglömd låt som är suverän från albumet Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy. Ännu bättre på skiva, särskilt de massiva trummorna, lyssna här.