Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


Jag och Sanna Lundell efter intervjun.

Sanna Lundell har bestämt sig för att ta bort kommentatorsfältet på sin strålande blogg. Hon skriver i ett inlägg “För mig har kommentarsfältet blivit tärande, hämmande och stämningsänkande. Det här ju en mammablogg, jag skriver om mitt liv som mamma. Men till och med i ett sådant här forum, som jag föreställde mig skulle vara varmt och tillåtande, finns så mycket jante, sådana kopiösa mängder hat och svärta att jag fan inte orkar mer. Och jag blir mörkrädd av att tänka på att ni förmodligen är mammor, ni som är här inne och saboterar.”

Hon fortsätter: “Det har skrivits att min Lo ser ut som en ful alien. Att min man gillar att knulla med barn. Att jag är en värdelös mamma. Att jag är dålig. Ful. Dömande. Äcklig. Dum. Moderat. Kommunistjävel. En värdelös skribent. En jävla kändisunge som tror att jag är något. En inkompetent journalist. Varje dag finns att läsa ett par rader om min totala oduglighet. Värdelösa Sanna. Och det har ingenting med argumentation, debatt, eller åsiktsfrihet att göra. Det är bara ondska. Människan i sin fulaste form. Och jag tror som sagt inte att man kan tiga ihjäl sådana här troll. Låtsas om att de inte finns, för finns gör de ju alldeles uppenbart. Svart på vitt här inne. Men nu får det vara slut på det. “

Ja, det talar för sig själv. Sorgligt. Skönt att hon ändå fortsätter att blogga. Läs min söndagsintervju med Sanna Lundell här.