Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Det var ett år sedan Lady Gaga första gången gästade Ellen DeGeneres “och nu är du hur stor som helst”, påpekade talkshowvärden.

– Jag är lika stor som Ellen, replikerade Lady Gaga.

Ellen frågar om hon drömmer ihop sina kreationer eller tar droger. I själva verket använder hon sig av berömda designers eller köper något billigt någonstans. Allt hon gör, säger Lady Gaga, är för att fansen ska känna sig fria eftersom hon själv aldrig passade in i high school utan kände sig som ett freak. Hon ville mer se ut som Boy George,

Hon tillade: “Ibland känner du dig inte som en vinnare i livet men det betyder inte att du inte är en vinnare”. Hon berättade också att nya låten Speechless är skriven till hennes pappa som nyligen genomgick en hjärtoperation.

– Den handlar om att jag ber honom att göra operationen och det fungerade.

Kolla nedan (eller här) när Ellen frågar ut superstjärnan.