Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Producenten Jeff Lynne, som precis jobbat med Regina Spektor, ska tillsammans med George Harrisons son Dhani Harrison sammanställa ett nytt album med ex-Beatlen, som dog 2001. Han efterlämnade flera låtar som inte var riktigt klara så nu ska Lynne, som startade Electric Light Orchestra, fixa Harrisons halvfärdiga låtar.

Lynne är van vid att jobba med liknande material. Han fick ihop Free as a bird, Beatlessingeln från 2002 där John Lennon sjunger. Lynne och Harrison var båda med i Traveling Wilburys tillsammans med Roy Orbison och Bob Dylan. Dhani Harrison har tidigare varit tveksam till projektet eftersom han vill hålla på med egen musik, men har nu ändrat sig, enligt The Guardian. Sådana här album brukar ju inte bli så roliga, men förhoppningsvis finns det någon höjdare kvar. Här är George Harrison när han sjunger Bangladesh 1971: