Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Underbara vampyrserien True blood startar igen den 14 juni i USA. Antar att vi får vänta till i höst innan Canal plus drar igång HBO-serien med 12 nya avsnitt här i Sverige. Men en trailer finns där kärleksparet Sookie och Bill grälar och en ny varelse dyker upp….På HBO:s hemsida inleds allt med att blod rinner och frågan Ready for new blood? dyker upp. Och det är vi ju eftersom True blood var förra årets bästa tv-serie, till och med bättre än Mad men. Inte det där vanliga skräckvampyrköret utan mer om vampyrer som en förtryckt folkgrupp. Och så förstås den rätt gulliga kärlekshistorien mellan Sookie Stackhouse och Bill Comton. De spelas av Anna Paquin och Stephen Moyer och i verkligheten är de också ett par vilket inte gör saken sämre.

Här är den nya trailern: