Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Lindsay Lohan och flickvännen Samantha Ronson.

Fascinerande att läsa Lindsay Lohans blogg på Myspace. I intervjusituationer är det en del amerikanska skådisar som inte säger speciellt mycket, särskilt inte om privatlivet. Men när de börjar blogga är det nästan som om de säger för mycket. Whatever. På sin blogg är Lohan nu rasande på sin pappa för att hon precis nu i juletid fått reda på att hon har en liten syster, att pappan lämnat familjen och att han varit otrogen mot Lindsays mamma. Sedan önskar god jul och ironin dryper. I ett tidigare inlägg uppmanar hon paparazzi att sluta fråga om hon gjort slut med sin flickvän Samantha, så fort de inte syns tillsammans. När det sker kommer hon att säga till omedelbart. Som om paparazzis bryr sig.