Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: TV4 Victoria åkte ut ur Idol.

Jidhe har klippt sig och nu ska det kvalas i Idol. Det innebär att juryn får gulla eller spotta ur sig oförskämdheter, men det är de heliga tittarna som avgör. Även om de faktiskt röstar helt obegripligt ibland ska man säga att det här tycker ”svenska folket” och så ska man vara riktigt andaktsfull på rösten, för då måste det ju vara rätt. Även när de systematiskt röstar ut den ena tjejen efter den andra. Men vem vet, det kanske blir bättre i år och den som sjunger bäst och har mest stjärnutstrålning vinner.
Igår var det tjejerna som tävlade mot varandra. Loulou sa att hon kände sig som en Heffaklump men juryn älskade henne och jag också. Alice har ett eget uttryck från början, Jenny sjöng falskt, Sepideh som om det här är vad hon alltid gjort, favoriten Anna sjöng bra men sågades för sitt utseende och Linda hade en färdig röst. Ut åkte Victoria så ”svenska folket” valde rätt. Juryn var lite svajig i direktsändning men de kanske tar sig. Annars blir de säkert utröstade.