Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Ni såg väl att KG Bergström på SVT (Goliat) ligger i luven på Lars Adaktusson på TV8 (David). Bara för att statsministern Fredrik “Pink Floyd” Reinfeldt var gäst hos Adaktusson kläckte Bergström ur sig, enligt Aftonbladet: “Reinfeldt ställer till och med upp i små kanaler med liten publik”, vilket tydligen är ett “desperat” beteende. Adaktusson kontrade med att Bergström “drabbats av en släng av hybris”. Här är det Goliat som är ute och cyklar. Med hans resonemang skulle ingen liten tidning eller tv-kanal kunna få intervjuer bara för att SVT råkar vara störst. Och snart, när TV4 går om i tittarsiffror, så får Bergström inga fler intervjuer, med sin egen fjantiga logik. Nu har dessutom Göran Persson tackat ja till Adaktusson och i kväll kl 21 pratar den förre statsministern ut. Undrar om KG kommer att titta.