Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Guy Richie försöker hänga på.

Just när skriverierna om Heather Mills och Paul McCarneys skilsmässa äntligen är över så kommer nästa rika superstjärna och ska bråka om alla pengar. Madonna har, enligt brittisk press, anlitat samma skilsmässoadvokat som McCartney använde och som gjorde att han bara behövde ge bort en bråkdel av sin miljardförmögenhet till Mill, dvs nära 300 miljoner kronor. Madonna är god för 3,5 miljarder, vilket i och för sig är peanuts jämfört med ex-Beatlens 10 miljarder, men jag antar att hon inte vill ge hälften till maken Guy Richie. Madonna är ju också bäste polare med kända modedesignern Stella McCartney så Richie kanske borde börja fundera på att byta namn till något mer passande…
Det är lätt att snöa in på Beatles- och Madonnalåtar apropå pengar, kärlek och skilsmässor. Beatles har ju titlar som Baby you’re a rich man, All you need is love, Can’t buy me love, I’m a loser, Money (That’s What I Want) och We Can Work It Out. Bland passande Madonna-låtar finns Material girl, Love don’t live here anymore, Bye bye baby, Nothing really matters, Sorry och Give it 2 me.