Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Skrev om Vinyl 107 den 16 juni och den idiotiska idén att “bredda musikutbudet med legenderna ända fram till 80-talet”. Helt barockt när det bara fanns en enda station som spelade 60-talsmusiken som så många unga upptäcker hela tiden, förutom vi andra som var med och redan då insåg att det här var extremt nyskapande. Jag menar, jag var själv på Grönan två gånger och tittade på Jimi Hendrix. På Konserthuset såg jag The Band, Kinks, Crosby, Stills, Nash & Young och The Doors. Hur som helst, de andra stationerna spelar ju redan 80-talsmusik och hits, som inte är 60-tal. Vad är då idén med att göra Vinyl helt jävla utslätad?
Till råga på allt har de gett f d Tages-sångaren Tommy Blom sparken, som snackat i kanalen i 14 år. De tyckte han skulle läsa nyheter i Mix Megapol istället, enligt Expressen. Tommy Blom säger till tidningen: “Förklaringen jag fick var att jag inte passade in i det nya Vinyl.”
Det är i och för sig sant. Det är väl ingen vettig människa som passar in där.