Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Heather Locklear aka Amanda

Heather Locklear, som är urbitcharnas moder i såpavärlden efter rollen som Amanda i Melrose place, har checkat in på psyket. Hon lider av klinisk depression, kanske för att hon precis skilt sig från Jon Bovi-gitarristen Richie Sambora och dejtar nu Robert Wagner, han som spelade dr Peter Burns (!) i Melrose Place. Herregud, man undrar lätt vad som är vad i hennes liv.
Jag älskade verkligen hennes roll som Amanda Woodward i Melrose place och det var nästan sorg 1999 när sista avsnittet visades, som slutade med att Amanda och Peter vandrade bort i solnedgången efter att ha fejkat sin egen död. I Melrose kunde allt hända. Ni minns hur Marcia Cross, som nu är tvångsmässigga Bree i Desperate housewives, spelade känslokalla Kimberley, som försökte döda sin förre man Michael två
gånger, var schizofren och sedan sprängde hela Melrose Place i luften. Eller rollfiguren
Sydney som hann vara prostituerad, inspärrad på mentalsjukhus och sedan gick med i en religiös sekt. Eller varför inte Ingrid som kom in i ett avsnitt, talade engelska med svensk
brytning och började slicka Michael på halsen. Det var Victoria Silvstedt som
gestaltade en sjuksköterska. Helt underbart.