Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Robin och Barry Gibb

En käpphäst jag älskar att ha är att alla artister som säger att de ska sluta turnera är, rent
ut sagt, fulla av skit. Den senaste tiden är det George Michael och Paul McCartney som jiddrat om detta. Förr eller senare är de tillbaka fast de svurit att aldrig stå på en scen igen, ungefär som Sex Pistols och Led Zeppelin. Toto slutade ju precis men sanna mina ord de återuppstår om ett par år. Bee Gees lade av för ett par år sedan när brorsan Maurice Gibb dog, vilket åtminstone är en respektabel anledning. Då sade farbröderna att de inte skulle använda sig av namnet Bee Gees igen. Men nu är det dags att le glatt igen och kravla sig upp på scenen. Barry och Robin Gibb säger till BBC att det var ett känslomässigt beslut och nu är de mer “öppna” till att uppträda igen. Jag tar mig för pannan i en stor gest av överraskning.