Annons

Om SvD.se

Fredric Karén

Fredric Karén

NLIV.SE De flesta som läser SvD.se har säkert noterat att vi för en vecka sedan lanserade en ny affärssajt, www.nliv.se. Ett av de bärande koncepten på den nya sajten är Näringsliv Live, ett senaste nytt-flöde med det absolut färskaste från börsen. Sedan några dagar tillbaka kan du också följa detta flöde i din mobil.

Trafiken i de mobila plattformarna, smartphone och läsplattor, har exploderat det senaste året. Enkelheten och tillgängligheten i den här generationens mobiltelefoner gör att användandet ökar och ökar. På bussen, i t-banan, framför tv:n, ja, i stort sett i varje vardagssituation använder vi mobilen. En väldigt stor del av det användandet går åt till att läsa nyheter, hålla sig uppdaterad.

Därför är det lika självklart för oss, när vi nu utvecklar för webben, att också utveckla för mobilen. Ett dygn efter att vi lanserat nliv.se, släppte vi därför mobilversionen av sajten: mobil.nliv.se. En snabb mobiltjänst med de allra senaste affärsnyheterna, en enkel börstjänst och vår livetjänst, Näringsliv Live.

Slå av och på liveflödet i din mobil

Näringsliv Live blev en omedelbar succé. Ett enkelt och supersnabbt sätt att följa affärsnyheterna, där våra reportrar rapporterar, snabbanalyserar och länkar till det allra viktigaste just nu. När vi nu integrerar det i mobilen, underlättar vi för alla som vill ”ta med sig” affärsnyheter i realtid, från sin dator till mobilen. Gå in på mobil.nliv.se, klicka på live, slå på flödet och känn dig uppdaterad!

Om ytterligare någon vecka gör vi det ännu enklare; då släpps mobil.nliv.se i Appstore till iphone, och Andorid market för alla er som har androidtelefoner.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.