Annons

Om SvD.se

Fredric Karén

Fredric Karén

Att som etablerat medieföretag flörta med publiken på YouTube och andra sociala medier har sina risker. Antingen tycker publiken och användarna att det är kul och uppfriskande, eller så tycker de precis tvärtom: stick härifrån, ni har inte här att göra. Ni fattar inte grejen.

Så visst, det är litet av en chansning när vi på SvD.se i dag lanserar vår YouTube-kanal med en film där vi delvis driver med bilden av oss själva. Samtidigt hoppas vi naturligtvis att publiken ser humorn i det, och att ni tar tillfället i akt att kommentera filmen och ladda ner låten This is not a social site, som kommer att finnas tillgänglig på SvD.se samtidigt som vi släpper kanalen.

Till låten finns också ett antal ljudspår som du kan ladda ner. Det vill säga: gillar du inte vår version, gör en egen som du tycker är bättre.

Men huvudskälet till att SvD.se från och med i dag finns på YouTube är naturligtvis för att vi varje dag producerar bra webb-TV-material. Material som visserligen finns på SvD.se, men vi vill samla det på ett och samma ställe för att göra det tillgänglig för fler.

Så om du inte redan sett A Camps exklusiva spelning på SvD, passa på nu. Eller varför kika på när The Amazings framför Is it likely.

Här finns också kulturredaktionens vlogg och inom kort lägger vi också ut vår senaste webb-TV-satsning: Korseld.

Mycket nöje!

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.