Annons

Om SvD.se

Fredric Karén

Fredric Karén

För två veckor sedan drog SvD.se:s och Aftonbladet.se:s gemensamma Webb-TV-satsning Korseld i gång. De båda ledarskribenterna Sanna Rayman och Katrin Kielos grillar en aktuell gäst – från höger till vänster. Premiärgäst var Socialdemokraternas ekonomiska talesman, Thomas Östros, som veckan efter följdes av Moderaternas partisekreterare Per Schlingmann.

Vår förhoppning var att programmet skulle ses av 40 000 personer per vecka. Nu visar det sig att vi slår den siffran med råge. Korseld har 50 000 tittare vilket är fantastiskt kul. Och vi fortsätter att slipa på programformatet för att det ska bli ännu vassare. Om du har synpunkter eller idéer på hur programmet kan bli ännu bättre, tveka inte att skriva en kommentar under det här blogginlägget, eller direkt på programmets hemsida.

På torsdag är det dags igen, då tar MP:s Maria Wetterstrand plats i den heta stolen.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.