Annons

Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

Näringsliv är en av tre delar av papperstidningen Svenska Dagbladet. Men på nätet har inte Näringsliv funnits sedan hösten 2005. Då startade Mediehuset SvD istället den mer fristående ekonomisajten E24 som snabbt blev en succé, gick om marknadsledande di.se (Dagens Industri) och nu har etablerat sig som ett starkt och lönsamt varumärke på nätet.

Nu är det dags för oss att ta nästa steg: E24 är nu moget att stå på egna ben så nu nylanserar vi Näringsliv på SvD.se. På så sätt blir SvD.se också en komplett nyhetssajt med ett innehåll som tydligt motsvarar de tre starka delarna i papperstidningen: Nyheter, Näringsliv och Kultur.

Med både E24 och nya Näringsliv på webben kommer vi att kunna erbjuda en mer komplett ekonomibevakning och nya spännande kombinationsmöjligheter för våra annonsörer.

I ett pressmeddelande som skickades ut idag finns mer information, läs här.

Premiär för nya SvD.se/Naringsliv planeras till efter sommaren. Nu i maj är vi i full gång med att bygga den nya undersajten. Vi har massor av planer, har du synpunkter på hur den ska utformas och vad den ska innehålla är du välkommen att maila mig, Ola Henriksson (utvecklingsredaktör) eller Martin Jönsson (Chef för SvD Näringsliv).

Martin Jönsson utvecklar för övrigt sina tankar om Näringsliv på nätet i en intervju i Dagens Media idag.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.