Annons

Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

Vi har lite växtvärk på SvD.se. Den senaste tiden har trafiken ökat starkt, sedan tre veckor ligger den på nivån över 600 000 unika besökare/webbläsare i veckan. Vår systersajt E24 – som använder samma tekniska resurser som vi – ökar också.

Det här gör att SvD.se ibland blir överlastad: Det kan visa sig i att sidorna laddar långsamt eller att delar av dem visas på felaktigt sätt.

Vi bygger nu snabbt ut vår tekniska kapacitet för att klara de nya trafikströmmarna. I väntan på att detta blir helt klart gör teknikerna olika justeringar av våra datorer för att kapacitetsproblemen ska märkas så lite som möjligt.

Att fler och fler vill läsa SvD.se ska naturligtvis inte drabba dig som läsare. Vi beklagar eventuella störningar och jag lovar att vi arbetar hårt för att visa upp ”Sveriges bästa mediesajt” för dig.

PS. ”Sveriges bästa mediesajt” är inte vårt omdöme, det kommer från tidningen Internetworlds prestigefyllda pris Topp100. DS.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.