Annons

Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

Förra veckan var ni fler än någonsin som besökte oss på SvD.se. Men god marginal slog vi drömgränsen 600 000 unika besökare/webbläsare per vecka. Den exakta siffran blev 617 913.

Det är 10 procent mer än samma vecka förra året och 8 procent mer än förra veckan. Antalet besök ökade med 16 procent, lästa sidor per besök med 27 procent och antalet visade sidor totalt med 47 procent, alla siffror jämfört med vecka 14 förra året.

Många siffror, men sammantaget visar de att vi inte bara får fler läsare utan också att de (dvs ni) kommer tillbaka oftare och läser fler artiklar och sidor.

Vi tackar för förtroendet och lovar att göra allt för att motsvara det. SvD.se ska vara den bästa och snabbaste nyhetssajten för våra krävande läsare. Här finns inte bara de raka nyheter utan också de initierade kommentarerna, förklaringarna, bakgrunderna – allt av bästa SvD-kvalitet. Men SvD.se håller du inte bara koll på nyhetsflödet, du får också hjälp att förstå varför det händer, vad det betyder för dig, för Sverige, för världen. Och vad som händer från nu.

Mediehuset SvD:s sajter redovisas också sammantaget (nettoräckvidd), där nådde vi vecka 14 hela 1 375 823 unika besökare, 24 procent bättre än samma vecka 2007. I måttet ingår också sajterna E24, Tasteline och Jobb24. E24 redovisar förra veckan en mycket stark siffra på 790 286, det är 6 procent bättre än förra veckan och hela 36 procent bättre än förra året.

Alla siffror enligt oberoende branschstandarden Kiaindex.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.