Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

I onsdags smyglanserade vi en ny undersajt, SvD.se/bostad. Där kommer vi att visa den typ av innehåll som Svenska Dagbladets läsare känner igen från succébilagan Magasinet:

Smakfulla reportage kring inredning, designprylar, vackra hus och lägenheter, spännande människor som berättar om sina närmiljöer.

Men också nytt material som bara finns på webben: mer inredningsbilder, rapporter från mässor/utställningar, frågespalter, möjligheter för er läsare att komma till tals mer frågor och berättelser kring hur nu vill ha det hemma.

Vi börjar i liten skala och bygger ut efter hand.

Redan nästa vecka presenterar vi en ny tjänst för våra annonsörer bland mäklarna. Här får de en möjlighet att visa upp sina mest attraktiva objekt från Magasinet även för våra besökare på webben.

Redaktör för Magasinet på nätet är Petra Månström. Maila henne dina synpunkter och förslag på hur vi ska utveckla den nya bostadssajten.

Under tiden rekommenderar jag att bläddra i bildspelet som visar detaljer i en personligt utvecklad funkislägenhet på Söder i Stockholm!

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.
Fler bloggar