Annons

Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

Sedan vi fick nya sajten SvD.se att fungera tekniskt för några dagar sedan har vi fått hundratals mail och kommentarer.

Vi tackar för det. Även om vi inte klarar att svara på alla mail så lovar jag att vi läser alla. De synpunkter och förslag vi får hjälper oss att förbättra sajten och rätta del det som kanske inte blev så bra. Många läsare skriver långa mail, lägger ner mycket jobb på att bedöma olika funktioner och komma med förslag till förbättringar.

Engagemanget för Svenska Dagbladet och SvD.se är det inget fel på – tack för alla synpunkter! I den här bloggen kommer jag den närmaste tiden att diskutera en del av de punkter som läsarna skriver om.

En av funktioner som många tar upp är den långa lista med direktlänkar vi hade i vänsterspalten på gamla sajten.

På nya SvD.se är den ersatt av knappen A-Ö i huvudnavigeringen (längst till höger). Ett tryck på A-Ö visar en samling snabblänkar till hela sajten, en lista som har ungefär samma innehåll som den gamla vänsternavigeringen.

Men uppenbarligen är det många läsare som inte hittar den. Delvis kan det vara en vanesak men vi på SvD.se måste ta kritiken på allvar och hjälpa läsarna att hitta den nya placeringen på snabblänkarna.Bilden ovan: Ett klick på knappen A-Ö ger en listning över innehållet på SvD.se.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.