Annons

Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

Det senaste dygnet har vi arbetat med att få igång nya SvD.se på en helt ny teknisk plattform.

Det har inte gått så bra.

Tekniken under den nya sajten har inte alls fungerat som den ska. Trots mycket arbete och noggranna tester innan har det uppstått en rad tekniska problem. Ni som läsare drabbas av dem. Sajten har fungerat ojämnt, ibland riktigt bra, men ofta inte alls bra: Långsam laddning, olika versioner av artiklar, saknade bilder, länkar som inte fungerar, ja hela listan.

Det är bara att be om ursäkt för vad vi utsätter er för.

Våra tekniker arbetar nu för högtryck för att rätta till felen, vi räknar med att sajten ska successivt fungera bättre under söndagen,

Positivt: När den nya sajten fungerar tekniskt som den ska får vi mycket beröm för den, där är vi på rätt spår. De allra flesta läsare som hört av sig tycker att den är ett lyft jämfört med den gamla. Om det bara inte varit för de tekniska problemen…

Vi har också fått en del konstruktiv kritik av innehållet på den nya sajten, vissa saker som läsarna saknar eller har svårt att hitta. Vi tar med oss de förslagen i det fortsatta arbetet.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.