Annons

Om SvD.se

Bo Hedin

Bo Hedin

Första reaktionerna: I bloggar och mail får vi mycket beröm för nya SvD.se som vi släppte tidigare ikväll. Samtidigt sliter våra tekniker med en hel del tekniska problem, bland annat en del bilder som inte syns och sidor som laddas långsamt. Vi ber om ursäkt och räknar med att problemen snart ska vara lösta.

Roligare läsning kommer här:

Per-Mattias Nordkvist skriver i sin blogg Webbtrender: Det var på tiden…Den nya sajten blev riktigt bra… Bra jobbat och grattis får man väl säga.

En av Sveriges mest prisbehängda tidningsformgivare, Tony Henschel, skriver: Grattis till den nya sajten. Det ser riktigt bra ut. Jag kände mig hemma direkt. Nya svd.se andas Svenskan, vilket jag tycker är bra. Nätet och papperet harmonierar – en underskattad koppling, tycker jag.

Fredrik Nygren skriver i bloggen Networkers:
Vid en första anblick känns sajten fräsch och andas väldigt mycket Svenska Dagbladet i färg och form… Jag gillar också koppling till Facebook, vilket SvD än så länge är ensamma om i tidningssverige såvitt jag vet.

Fredric Karén om SvD.se

Här bloggar Fredric Karén, chef för SvD.se sedan januari 2009, om innehåll och utveckling på sajten. Kommentera direkt eller mejla dina synpunkter och frågor.