X
Annons
X

Om SvD:s Ipadmagasin

Magnus Gylje

Magnus Gylje

 

Nu är det här! Natten till torsdag dök vårt Ipadmagasin SvD Insikt upp i app store. Här hittar du det. Ladda ned SvD Insikt-appen, öppna den och ladda ned det första numret gratis. I SvD Insikt nr 1 ryms bland annat Andreas Cervenkas text om skuldkrisen kompletterad med videografik om hur pengar egentligen blir till, Zlatans betydelse för integrationen, fetischmode, novellen Bröllop av Jonas Karlsson, musikspelning med Sarah Riedel och en bildsatt understreckare om Steve Jobs, hjärnan bakom Ipaden.

Värt att veta är att SvD Insikt släpps i hela världen, så appen dyker upp i alla app stores under torsdagen. Vi väntar med spänning på omvärldens reaktioner. Nu åker vi om några timmar till Bok- och biblioteksmässan i Göteborg för att presentera vårt visuella samtidsmagasin för alla besökare. Kom förbi SvD:s monter, testa och tyck till om ni är på plats. Annars får ni gärna mejla era synpunkter till insikt@svd.se eller lämna en kommentar här på bloggen.

Trevlig läsning!