Anja tar farväl hos Skavlan

Vintersport Anja Pärson höll sin sista presskonferens och gjorde sin sista tävling i Schladming. Men än har hon inte lämnat rampjuset. Fredag kl. 21 ger hon sin avskedsintervju hos Skavlan i SvT.

Och jag hoppas hon återkommer i tv som expertkommentator. Varför inte från VM i Schladming nästa vinter?

Visa kommentarer (1 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • Anonym

    Har en hel del att ursäkta vad det gäller Anja, vilken underbar tjej, jag har inget alls i världen emot att ”exportera henne ” efter vad jag tittade på hos Skavlan. Tror hon kommer att göra ett bra jobb för oss även i New York.